| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ρεπορτάζ για την ΑΝΤΗΡΙΔΑ στο parallaximag.gr

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ζουν 900 διαφορετικοί κόσμοι

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: http://parallaximag.gr/life/sto-nosokomeio-papageorgiou-zoun-900-diaforetikoi-kosmoi

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ταξιδεύεις. Ο πιο συνηθισμένος κι άκοπος όμως είναι τα βιβλία. Οι κόσμοι εκείνοι από χαρτί που αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και για όσο τους ξεφυλλίζεις μπαίνεις και εσύ στη θέση των ηρώων που αγαπάς και θαυμάζεις. Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ο Σύλλογος «Αντηρίδα» κατάλαβε πόσο πολύ σημαντικό είναι το να διαβάζεις. Για τους νοσηλευόμενους το βιβλίο μπορεί να αποτελέσει μια παρηγοριά για τις μέρες που περνάνε μέσα στους τέσσερις τοίχους. Έτσι, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη της «Αντηρίδας» που βρίσκεται μέσα στο χώρο του νοσοκομείου, να δανείζονται ένα βιβλίο και να συνεχίζουν να ελπίζουν.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: http://parallaximag.gr/life/sto-nosokomeio-papageorgiou-zoun-900-diaforetikoi-kosmoi

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.