| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Πρόσκληση στην ανοιχτή εκδήλωση "de(a)finite access"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

«De(a)finite access”

Πως ορίζεται σήμερα η προσβασιμότητα Κωφών και Βαρήκοων στη Θεσσαλονίκη 

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ώρα 17:00

Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 Θεσσαλονίκη

 

Η Σχολή Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Smiyl, Sign me in your life, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 14 στη Θεσσαλονίκη, στις 17:00 την εκδήλωση με τίτλο: «De(a)finite access». 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις και η φιλοσοφία της σχολής Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl γύρω από την εκπαίδευση στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα. 

 

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν οι προσβάσιμες υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες:

dot2dot: πολιτιστική εταιρεία με θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις

Normless: architecture studio & workplace

the little foxes: baby theatre company

Γουίλερ και Ντόνα: ένα κόμικ για τη διαφορετικότητα. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Βασικές αρχές και καλές πρακτικές επικοινωνίας με Κωφούς και Βαρήκοους» από τους συγγραφείς του, Γαλήνη Σαπουντζάκη και Χρήστο Γεωργοκωστόπουλο. Θα προλογίσει ο κύριος Χρυσόστομος Παπασπύρου. 

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/567341780297996/

 

 

About Smiyl 

 

Το Smiyl (Sign Me In Your Life) είναι ένα νέο δίκτυο ανθρώπων που πιστεύουν στην ισοτιμία των ανθρώπων. Είναι μια σχολή νοηματικής γλώσσας στην Θεσσαλονίκη για μαθήματα δια ζώσης, αλλά και μέσω κάμερας. Είναι ο χώρος που συναντιούνται μαθητές, πολίτες, φίλοι και φίλες για να ενώσουν τις ιδέες τους για μια νέα κοινωνία ανθρώπων και επαγγελματιών. Μια κοινωνία που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των μελών της. ΟΛΩΝ των μελών της

 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.