| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ενημέρωση για Απρίλιο

Αγαπητοί φίλοι, 

 • Το γραφείο της Αντηρίδας θα παραμείνει κλειστό από την Μεγάλη Πέμπτη (8/4) ως και την Δευτέρα του Πάσχα (13/4). Θα ανοίξουμε και θα λειτουργούμε κανονικά από την Τρίτη 14 Απριλίου.
   
 • Την Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου στις 11 το πρωί, θα επισκεφθούμε με την Αντηρίδα το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι. Μια ιδανική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να απολαύσουμε ένα ανοιξιάτικο πικ νικ,όπου θα διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά του χωριού και την εξαιρετική ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου - είστε όλοι καλεσμένοι!
   
 • Την Δευτέρα 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 5η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, για την οποία τα μέλη της Αντηρίδας θα λάβουν ξεχωριστή πρόσκληση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους της Αντηρίδας που βοηθούν στο έργο μας και είναι πλάι μας στις δράσεις του Συλλόγου.

Θερμές ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

 • Τηλέφωνο: 2313323869
 • Φαξ: 2313323869
 • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.