| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Τετάρτη 05 Νοεμβρίου 2014: Η Ευρωπαϊκή Ορχήστρα Νέων στο Γ. Ν. Παπαγεωργίου!

Μια μοναδική και αναπάντεχη εμπειρία θα ζήσουν όσοι βρεθούν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα στο φουαγιέ του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από πρόσκληση του Συλλόγου Εθελοντών – Η Αντηρίδα και σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Κουαρτέτο Εγχόρδων της φημισμένης Ευρωπαϊκής Ορχήστρας Νέων (EUYO) έρχεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να παίξει μουσική για τους ασθενείς, τους συνοδούς τους και τους εργαζόμενους.

Για περίπου μισή ώρα, οι χώροι υποδοχής του Νοσοκομείου θα πλημυρίσουν με γνωστές μελωδίες από έργα Σκαλκώτα, Μότσαρτ και Σοστακόβιτς, που τέσσερις ταλαντούχοι νέοι μουσικοί κάτω των 25 ετών θα ερμηνεύσουν ζωντανά.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας εκστρατείας που θα καλύψει ολόκληρη την πόλη, με σκοπό την προώθηση της συγκεκριμένης μουσικής, εν όψει της μεγάλης συναυλία που πρόκειται να δώσουν την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής (Μ2, αίθουσα Αιμίλιος Ροϊδης). 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.