| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ - ΣΑΒΒΑΤΟ 27 & ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 & ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, 
10:00 – 13:00, ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Α (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ)

Σε συνέχεια του κύκλου μαθημάτων παροχής πρώτων βοηθειών που πραγματοποιήθηκαν πέρσι και παρακολουθήθηκαν από ομάδα εθελοντών, η Αντηρίδα προχωρά στη διοργάνωση Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών από τον προϊστάμενο  των εργαστηρίων του Γ.Ν. Παπαγεωργίου κο. Θεόδωρο Βλαχόπουλο το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο παροχής βασικών πρώτων βοηθειών, όπου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν μέσω θεωρητικής κατάρτισης, προβολής οπτικοακουστικού υλικού και πρακτικής άσκησης στην αντιμετώπιση συνήθων και σοβαρών περιστατικών.

Στόχος αυτών των μαθημάτων, είναι η μετάδοση ουσιαστικών γνώσεων, η εκπαίδευση αρωγών στην προσπάθεια διάσωσης ή ανακούφισης του πόνου που μπορεί να προκληθεί από ένα τραυματισμό, έτσι ώστε να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες σε ένα πρώτο επίπεδο, χαρίζοντας παράλληλα την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη μέχρι την άφιξη εξειδικευμένης ιατρικής βοήθειας.

Δηλώσεις συμμετοχής ως την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στο 2313-323869 (10:00 – 15:00) και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.