| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από ένα δύσκολο για πολλούς από εμάς χειμώνα, η άνοιξη μπαίνει γρήγορα στη ζωή μας, αφυπνίζοντας ευεργετικά τις αισθήσεις μας και αυξάνοντας την ενεργετικότητά μας. Καιρός για δράση λοιπόν!

Μέχρι τις 4 Απριλίου μπορείτε να δηλώσετε στη γραμματεία συμμετοχή στην ομάδα που ετοιμάζει η ΑΝΤΗΡΙΔΑ για τον 8ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου (διαδρομή 5 χιλιομέτρων). Πέρσι είχαμε λάβει μέρος 13 εθελοντές, καταφέρνοντας να σημειώσουμε εξαιρετικές επιδόσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα www.antirida.gr/events-actions/114-marathonios). Περισσότερες πληροφορίες για τον Μαραθώνιο, στην επισημη σελίδα της εκδήλωσης: http://alexanderthegreatmarathon.org

Την Κυριακή 7 Απριλίου σας περιμένουμε όλους στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης για άλλη μία δράση καθαρισμού και ξενάγησης. Με τη βοήθεια φίλων γεωπόνων και της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελευθέρων Χώρων θα φροντίσουμε τους κήπους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Μουσείου αφού πρώτα ο ο έμπειρος ξεναγός μας κύριος Κωνσταντίνος Σφήκας θα μας μιλήσει για τις εκθέσεις του. Το ραντεβού μας είναι στις 10:45 στην είσοδο του Μουσείου.

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πάμε στην Σιάτιστα καλεσμένοι της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών για να δεντροφυτεύσουμε μαζί διάφορα σημεία της πόλης. Μέχρι τις 10  Απριλίου μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στην εκδρομή στη γραμματεία της Αντηρίδας!

Την Κυριακή 21 Απριλίου τρέχουμε, όσοι μπορούμε και θέλουμε, στον 8ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"!

Την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 7 το απόγευμα ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ και ιατρός του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κύριος Δημήτριος Βαβίλης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων "Λίτσα Φωκίδη" στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Πανοράματος με θέμα "Προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος".

Και φυσικά συνεχίζεται κανονικά η δράση των εθελοντών μας καθημερινά εντός Νοσοκομείου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και ό,τι πληροφορία χρειάζεστε.

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.