| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Γιορτή χαράς, προσφοράς και ευαισθητοποίησης

Γιορτινή βραδιά γνωριμίας για τους φίλους, τα μέλη και όλους όσοι ήθελαν να γίνουν υποστηρικτές του έργου της, διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ‘’Η Αντηρίδα’’, την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 8.00 μ.μ, στο ΥΨΙΛΟΝ .

Αφορμή για την εκδήλωση, που αγκαλιάστηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης, στάθηκε η συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου. Η «Αντηρίδα» μετρά ήδη οκτώ χρόνια διαρκούς και ουσιαστικής προσφοράς στην κοινωνία, δίνοντας έμφαση στη στήριξη των ασθενών του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, των εργαζομένων του, αλλά και των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

 

Στο πλαίσιο του πολύπλευρου έργου της, «Η Αντηρίδα» συνεργάζεται με τοπικούς φορείς, διατηρεί παραγωγικές σχέσεις και αναλαμβάνει δράσεις χρήσιμες στον κοινωνικό ιστό. Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες που υλοποιεί, με την πολύτιμη στήριξη των εθελοντών της, είναι ενημερωτικές ομιλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις εντός και εκτός του Νοσοκομείου, καθώς και ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία της πόλης. Παράλληλα, ευαισθητοποιεί μικρούς και μεγάλους στην προαγωγή του εθελοντισμού και μέσα από εθελοντικές δράσεις στηρίζει με κάθε τρόπο τις λειτουργίες του Γ.Ν. Παπαγεωργίου. Εξάλλου, «Αντηρίδα» σημαίνει στήριγμα και για αυτόν, τον πρωταρχικό σκοπό του Συλλόγου, συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά τα μέλη της.