| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η Νομική Σχολή του ΑΠΘ στηρίζει τον εθελοντισμό

Η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ εγκαινιάζει με σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με σκοπό την Κοινωνική Ευαισθητοποίηση των φοιτητών. Την Πέμπτη 15/05 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Η Νομική Σχολή του ΑΠΘ στηρίζει τον εθελοντισμό». Διάφορες οργανώσεις με αντικείμενο το περιβάλλον, τους πρόσφυγες κλπ, ενημέρωσαν τους φοιτητές για τη δράση τους.

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Γ.Δερετζή στη σύντομη αλλά ουσιαστική και περιεκτική ομιλία της παρουσίασε το έργο της Αντηρίδας με σκοπό τη μύηση των φοιτητών στον εθελοντισμό. Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης  ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των οργανώσεων και τους φοιτητές της Νομικής Σχολής. Η γραμματέας κα Αν. Κυρατσού με τους εθελοντές του Συλλόγου  είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν διεξοδικά στις ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων. 

Μαζί με την Αντηρίδα συμμετείχαν οι ακόλουθες οργανώσεις: το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα», Το Χαμόγελο του Παιδιού, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «Άρσις», η Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Άγρια Ζωή και τη Φύση «Καλλιστώ», η περιβαλλοντική οργάνωση «iSEA – Προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων», το Κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων «Δράση για την άγρια ζωή», ο «Αρκτούρος», το Φιλοζωικό Σωματείο «Η αγάπη»,  η European Law Students' Association (ELSA), οι οργανισμοί «AIESEC», «TedXΑuth», «SDSN Youth», «Ethelon», οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις «Solidarity Now», «Praxis», «A21», «Μπορούμε», «Greenpeace» και το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Noesis».