| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ στο 6ο Sail For Pink

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ έδωσε το παρόν στο  6o Sail For Pink. Μαζί με πολλούς άλλους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες συμμετείχε στην  εκδήλωση που διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Με στόχο την μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα και το σύνθημα « να κινήσουμε γη και θάλασσα» τα μέλη και φίλοι του συλλόγου έτρεξαν και βάδισαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης.  

Η πρώτη ομάδα των δρομέων  συναντήθηκε το πρωί  στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης για να συμμετέχει στον Αγώνα Ζωής και να τρέξει την διαδρομή των 6 χλμ με επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους που με την θέληση και την  καλή τους διάθεση ολοκλήρωσαν την διαδρομή !

Με σύμμαχο τον καιρό, η δεύτερη ομάδα συμμετείχε στην Πορεία Ελπίδας για να δηλώσει με αυτό τον τρόπο τον θαυμασμό και σεβασμό στις κυρίες που με τόλμη αντιμετώπισαν τον Καρκίνο του Μαστού ενώ  στην συνέχεια ενημερώνουν και προτρέπουν γυναίκες για την πρόληψη του. 

Στο τέλος της διαδρομής, πλήθος κόσμου απόλαυσε τις προγραμματισμένες δράσεις της διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας  ότι όλοι μαζί μπορούν να κινήσουν γη και θάλασσα.