| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

«Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή της Βορείου Ελλάδος, τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος¨». Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, μέλη και φίλοι του συλλόγου μαζί με χιλιάδες δρομείς ήταν παρόντες στην εκκίνηση για να μοιραστούν ακόμα μία φορά σημαντική εμπειρία ζωής. 

 

Με σύνθημα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε», άνθρωποι κάθε ηλικίας στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό με τη συμμετοχή τους. Αυτή τη χρονιά, με σύμμαχο τον καιρό , οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές απόλαυσαν την μαγεία της εκδήλωσης βρίσκοντας την ευκαιρία να τρέξουν με  καλούς  και γνωστούς δρομείς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Τα μέλη του συλλόγου έτρεξαν και περπάτησαν για τη χαρά της συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου και Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος. Επέλεξαν τη διοργάνωση για να αθληθούν αλλά και να διασκεδάσουν. Σημασία είχε η … συμμετοχή αλλά και η επίδοση στους χρόνους των τακτικών δρομέων.

Ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώθηκε από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελώντας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς και υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.