| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η βιομηχανία MAXI AEBE ενισχυεί το έργο της Αντηρίδας

Τα μέλη του Συλλόγου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» ευχαριστούμε θερμά τον κ. Β. Παπαδόπουλο και την Βιομηχανία MAXI AEBE για τη γενναιόδωρη προσφορά και  ενίσχυση της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ,  στην κοινή μας προσπάθεια να στηρίξουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Η βιομηχανία MAXI AEBE, που ιδρύθηκε το 1988 στην Κατερίνη, έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες χαρτοβιομηχανίες των Βαλκανίων. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επενδύει στην Ελλάδα και στους ανθρώπους. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου,  πρόσφερε δωρεάν στον σύλλογο μεγάλη ποσότητα ποιοτικών προϊόντων χάρτου και ειδών πρώτης ανάγκης. Ο οδηγός της εταιρείας κ. Χρήστος, περήφανος για την εταιρεία που εργάζεται μεταφέρει μαζί με τους εθελοντές  τα προϊόντα στην  αποθήκης της Αντηρίδας.  Οι εθελοντές μας, αναγνωρίζοντας  την πολύτιμη συμβολή της MAXI,   φροντίζουν για την άμεση τακτοποίηση και διάθεση των προϊόντων σε ασθενείς και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ανταπόκριση της διοίκησης και του προσωπικού της ΜΑΧΙ ΑΕΒΕ στο έργο της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ, απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε.  

Ευχαριστούμε την ΜΑΧΙ ΑΕΒΕ  και όλους που με συνέπεια και πραγματική διάθεση για προσφορά επιβεβαιώνεται πως «ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά.»