| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

“Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ” με τους μαθητές του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” σε δράση καθαρισμού στο Στρ. Καρατάσιου

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου οι  εθελοντές του Συλλόγου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» , οι καθηγητές και  οι μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», οπλισμένοι με χαμόγελο και την καλή τους διάθεση πραγματοποίησαν με επιτυχία δράση καθαρισμού στους χώρους του Στρατοπέδου Καρατάσιου.

 

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, ο καθηγητής του Κολεγίου, κ. Δ.Γαβριήλ, ενημέρωνε μαθητές και εθελοντές για τις δυνατότητες αξιοποίησης του φυσικού χώρου και παρότρυνε τους μαθητές για την καλλιέργεια της γης.

Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε φυσικά την συμβολή του Δήμου Παύλου Μελά,  του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου σε θέματα Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας (κ. Σάκης Λαζαρίδης) και κ. Αντώνη Καράγιωργα ο οποίος μας ενημέρωσε παράλληλα για την κατάσταση του δομημένου και φυσικού περιβάλλοντος και  τις δυνατότητες  χρήσεων γης.

Η καθαριότητα των τοπικών δημόσιων χώρων, έχουν τον ιδιαίτερο συμβολισμό τους και συμβάλουν στη συνεχή προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής που είναι υπόθεση όλων μας!