| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Έκθεση GIVE BACK

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ στα εγκαίνια της Ε' Ομαδικής Έκθεσης του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων και Εφαρμογών (ΤΕΠΕ), "GIVE BACK"

Στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου, από τις 3 έως τις 14 Μαρτίου, η φιλοξενείται η Ε' Ομαδική Έκθεση (ΤΕΠΕ) με τίτλο «Give Back». Με τη δύναμη των έργων τους, ζωγράφοι και γλύπτες του Τομέα Εικαστικών Παρεμβάσεων & Εφαρμογών (ΤΕΠΕ) του ΓΝ Παπαγεωργίου, στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης, πολιτισμού και ανθρωπιάς.

Τα μέλη και φίλοι της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ με χαρά παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης, και θαύμασαν τα έργα τέχνης των 25 ζωγράφων και των 8 γλυπτών. Ο πρόεδρος του ΤΕΠΕ κ. Αντώνης Φιλιππόπουλος έδωσε  διάλεξη με τίτλο «Ανεκτίμητοι Θησαυροί εκτός Ελληνικών συνόρων». Οι κ.κ ο Κώστας Κασιδάκης στην κιθάρα, Κατερίνα Αντωνοπούλου στο ακορντεόν συνόδευσαν μουσικά την εκδήλωση.

Η Ε' Ομαδική Έκθεση, με τίτλο «Give Back» αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων επιτυχημένων διοργανώσεων, που έχουν γίνει πλέον θεσμός για το Νοσοκομείο. Ο κ. Β. Παπάς και η κα Ζ.Παπαγεωργίου (πρόεδρος του ΓΝ Παπαγεωργίου, και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου « Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» σχολίασαν στην Ερτ 3 για την  εικαστική αυτή εκδήλωση, που αγγίζει και φέτος τα υψηλότερα επίπεδα αισθητικής και επιβάλλεται να τύχει ευρύτατης κοινωνικής απήχησης

Η έκθεση είναι επισκέψιμη 03/03-14/03, κατά τις ώρες 11:00-16:00.