| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

"Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ" Εκδήλωση κοπής πίτας

Σε μια ζεστή «οικογενειακή» εκδήλωση, με συμμετοχή πάνω από 80 μελών και φίλων του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, η κοπή της Βασιλόπιτας για το 2018. 

Έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε και αναφορά στους στόχους για τη χρονιά που ήρθε, καθώς πλούσια και πολύπλευρη ήταν η δράση του Συλλόγου μας για το 2017, τόσο στους χώρους εντός και εκτός του νοσοκομείου σε κοινωνικό και πολιτιστικό πεδίο.

Η πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στις δράσεις, την προσφορά τους στους στόχους της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ και την συμπαράστασή τους  στους ασθενείς και συνοδούς που εξυπηρετεί το Νοσοκομείο καθημερινά.

Όλοι γιόρτασαν και ευχήθηκαν για μια νέα χρονιά γεμάτη  υγεία και ευτυχία  απολαμβάνοντας τα γευστικότατα εδέσματα που έφτιαξαν με μεράκι οι εθελοντές.

Για την ιστορία της εκδήλωσης,  ο τυχερός της ημέρας που βρήκε το φλουρί κέρδισε μια αγιογραφία (δωρεά του κ. Καμάρη ) . Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του Δήμου Πανοράματος (κα Αγάπη Καιτεζίδου) , εκπρόσωποι του Δ.Σ. Ιδρύματος Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του ΔΣ και η Γενική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου , καθώς επίσης και οι Διευθύντριες των  Διοικητικών, Οικονομικών & Νοσηλευτικών Υπηρεσιών του  Νοσοκομείου.