| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Επίσκεψη αθλητών ΑΡΗ

Όπως κάθε χρόνο, οι παίκτες του ΑΡΗ μοίρασαν χαμόγελα, ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 28/12.

Τα μέλη της ομάδας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ. Βασίλης Παππάς, καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα».

 

Οι εθελοντές συνόδευσαν τους παίκτες και το τεχνικό team της ομάδας στην Παιδιατρική και στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Οι μικροί ασθενείς με χαρά έπαιρναν τα δώρα τους  και ζητούσαν επιπλέον αναμνηστικές φωτογραφίες με τους αθλητές ινδάλματα. Οι παίκτες δεν παρέλειπαν να μεταφέρουν τις ευχές τους στους γονείς τόσο για ταχεία ανάρρωση των παιδιών όσο και για το νέο έτος.

Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους χώρους του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.  «Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που προσπαθούν να ανακουφίσουν γονείς και παιδιά. Ευχόμαστε στα παιδιά καλή δύναμη υπομονή κι επιμονή. Εμείς, αν μπορούμε να τους δώσουμε λίγο θάρρος και πίστη, πως όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν, θα είναι μεγάλη μας χαρά. Πήραμε μεγάλη δύναμη από την προσπάθειά τους. Τους ευχαριστούμε και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Καλή δύναμη, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά».

Οι παίκτες αποχαιρέτησαν μικρούς και μεγάλους λαμβάνοντας  αναμνηστικό δώρο από τους εθελοντές στο γραφείο της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ.

Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες του κόσμου