| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ευχές από ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφθηκε στις 22/12 το πρωί η ομάδα του ΠΑΟΚ. Τους εκπροσώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ, η κα Άννα Βαλμά μαζί με πολλούς εθελοντές. Οι καλαθοσφαιριστές με τα μέλη της αποστολής μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Οι παίκτες Λίνος Χρυσικόπουλος, Βασίλης Χαραλομπόπουλος και Lucky Jones συνομίλησαν με τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους ενώ μετέφεραν ευχές για ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές.

 

Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ακόμα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  Αριστοτέλης Καρακούσης και ο γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Βασιλείου. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλειος Παππάς τους υποδέχτηκε όλους στο γραφείο του ανταλλάσοντας ευχές για υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Οι εθελοντές τους αποχαιρέτισαν δίνοντας μικρά αναμνηστικά δώρα από την ΑΝΤΗΡΙΔΑ.  «Η παρουσία σας σήμερα έδωσε χαρά στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να τα βλέπουμε χαρούμενα ειδικά αυτές τις μέρες των εορτών.»