| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η μουσική χαρίζει Υγεία!

Οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει και οργανώνει Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ  είναι  πολλές και ποικίλες, δίνοντας  την δική τους ευχάριστη πινελιά τις ημέρες της γιορτής και της αγάπης .Αυτή την εβδομάδα το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου γέμισε με γλυκές μελωδίες καθώς πολλοί ήταν οι σύλλογοι και οι χορωδίες που τραγούδησαν στο Κεντρικό Σαλόνι. 

Η χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Νέας Κρήνης «Η Αγία Παρασκευή» τραγούδησαν και χειροκροτήθηκαν θερμά ερμηνεύοντας κάλαντα, ύμνους και εορταστικά τραγούδια  από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Με χαρά καλωσορίσαμε επίσης και την παιδική  χορωδία του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ΔΕΛΑΣΑΛ όπου πρόσφεραν επιπλέον χαρά και συγκίνηση με τις γλυκές τους φωνές και τα χαμογελαστά τους προσωπάκια.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής έδωσε συναυλία μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο όπου με τρόπο παιχνιδιάρικο και συγκινητικό μας θυμίζουν ποιες είναι οι αληθινές αξίες στη ζωή.

Το άκουσμα μουσικής συνδέεται με την ευχαρίστηση και τη χαλάρωση. Τις ημέρες αυτές, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες δρουν θεραπευτικά μεταφέροντας μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανακούφισης. Σας προσκαλούμε όλους  στις  εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται σε όλη την περίοδο των εορτών.