| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παπαγεωργίου συμμετείχε στη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων του νοσοκομείου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.  

Οι μικροί προσκεκλημένοι με την βοήθεια των πολύχρωμων ξωτικών μεταμόρφωσαν τον κεντρικό χώρο του νοσοκομείου στο φανταστικό χωριό του Αγιου Βασίλη. Με χαρά και περιέργεια συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι στα δημιουργικά παιχνίδια,  στα τραπεζάκια με χειροτεχνίες και ζωγραφικής προσώπου.  

Αυτή τη χρονιά οι βοηθοί του Αγίου Βασίλη, οι εθελοντές με τα κόκκινα σκουφάκια και μπλουζάκια,  μοίρασαν λιχουδιές στα παιδιά όταν πλησίασε η ώρα για να πάρουν τα δώρα τους.

Οι επίσημοι καλεσμένοι μας ήταν τα παιδιά από τον «Φάρο του Κόσμου» Κέντρο προστασίας ανηλίκων Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης .Οι εθελοντές με περίσσια φροντίδα τους συνόδευσαν σε όλες τις δραστηριότητες, μοιράστηκαν εκπλήξεις και νοστιμιές. Τα μάτια τους έλαμψαν όταν άκουσαν τον  Άγιο Βασίλη να φωνάζει τα ονόματά τους, να τους εύχεται Καλά Χριστούγεννα και να βγάζει από το σάκο του το  δώρο έκπληξη.   

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!