| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Καθαρισμός στο πάρκο Αλεξιάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή μας προσπάθεια καθαρισμού πρασίνου με τους εθελοντές από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΔΕΛΑΣΑΛ. Τα χαμόγελα και την καρδιά όλων έκλεψαν οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες που «άρπαξαν» τα ειδικά υλικά καθαρισμού και προστασίας που πρόσφερε ο Δήμος Καλαμαριάς. Χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν να σκουπίζουν  και να μαζεύουν τα σκουπίδια, προσπαθώντας να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα φυτά.

 

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και έδωσαν τον δικό τους παλμό στην οικολογική προσπάθεια, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πράσινου και Ανακύκλωσης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού Νεολαίας και Δια Βιου Μάθησης, που ήταν υπεύθυνοι από τον Δήμο για την γενική εποπτεία της δράσης.

Η σημασία του έργου των μικρών Εθελοντών είναι ανυπολόγιστη. Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ αναγνωρίζει ότι τα οράματα, οι ελπίδες και οι ιδέες τους είναι απαραίτητα για τη διαμόρφωση της μελλοντικής κοινωνίας σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς.  Χαιρόμαστε αφάνταστα που είχαμε αυτή την υπέροχη συνεργασία και ελπίζουμε να επαναλάβουμε σύντομα τη δράση σε άλλους χώρους.