| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η εμπειρία του εθελοντή

Συχνά οι ασθενείς και οι συνοδοί χρησιμοποιούν τα βιβλία και περιοδικά από τις βιβλιοθήκες των κλινικών του νοσοκομείου. Εθελοντής σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού φρόντισε να εφοδιάζει τις βιβλιοθήκες στις κλινικές και στους χώρους αναμονής των εξωτερικών ιατρείων με νέα βιβλία. Κατόπιν δικής του προτροπής, η βιβλιοθήκη του Δήμου Ωραιοκάστρου δώρισε μια πλούσια συλλογή βιβλίων.

Ιδιαίτερη προσοχή έδωσε στους χώρους που νοσηλεύονται οι λιλιπούτειοι ασθενείς με την διάθεση παιδικών βιβλίων μυθολογίας και κόμικς. Ο εθελοντής μας σχολίασε "Κατά την διάρκεια νοσηλείας μου σε άλλο νοσοκομείο θέλησα να διαβάσω βιβλίο. Οι νοσοκόμες μου έφεραν βιβλία από την προσωπική τους βιβλιοθήκη. Όταν ξεκίνησα την εθελοντική μου εργασία στην Αντηρίδα ήταν πλέον προσωπικός μου στόχος να φροντίσω να υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον θέλει να διαβάσει, να βρει ένα βιβλίο…."

Ευχαριστούμε τον εθελοντή που μοιράζεται μαζί μας την μικρή ιστορία του. Η κάθε εμπειρία είναι μια πηγή έμπνευσης και χαράς για όλα τα μέλη της ομάδας «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ». Ένα μέρος της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στον κόσμο, τη βλέπουμε ήδη στους εθελοντές μας.