| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Συνάντηση εθελοντών

Στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης των μελών της Αντηρίδας διοργανώθηκε η 3η μεγάλο ενημερωτικό σεμινάριο για τους εθελοντές του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου την Δευτέρα 13 Μαρτίου στην αίθουσα σεμιναρίων του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Στο ξεκίνημα της συνάντησης την οποία παρακολούθησαν περίπου 40 εθελοντές, χαιρετισμό απηύθυνε η Γενική Διευθύντρια του Νοσοκομείου, κυρία Μαρία Γιοκαντζή, Στη συνέχεια το λόγο πήραν η Πρόεδρος της Αντηρίδας, κυρία Γεωργία Δερετζή καθώς και η Αντιπρόεδρος, κυρία Ζωή Ψαρρά – Παπαγεωργίου, οι οποίες ευχαρίστησαν όλους όσους συμβάλλουν ενεργά στο εθελοντικό έργο του σωματείου και επεσήμαναν κάποια σημαντικά θέματα που χρήζουν την προσοχή όλων. Στη συνέχεια η γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Αναστασία Κυρατσού παρουσίασε διεξοδικά τον οδηγό συμπεριφοράς του εθελοντή της Αντηρίδας. 

 

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η Διοικητική Διευθύντρια κυρία Χαρίκλεια Χαριζάνη, η οποία έκανε μια παρουσίαση του Νοσοκομείου καθώς και των πιο συχνών ερωτήσεων και απαντήσεων που τίθενται από τους επισκέπτες του Νοσοκομείου. Η σκυτάλη στη συνέχεια δόθηκε στις Κοινωνικές Λειτουργούς του Νοσοκομείου, κυρίες Συρματένια Μαρθοπούλου και Κατερίνα Φωτιάδου, οι οποίες αναφέρθηκαν σε προβλήματα επικοινωνίας και ενημέρωσαν σχετικά με κοινωνικά θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των εθελοντών. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα με μια κατατοπιστική ξενάγηση στους κοινόχρηστους χώρους του Νοσοκομείου από τον προϊστάμενο Καρδιολογικής Κλινικής κύριο Ιωάννη Παξιμαδάκη.