| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Γενική Συνέλευση και Κοπή Πίτας

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για το 2017 την οποία ακολούθησε η κοπή της πίττας της Αντηρίδας για το νέο έτος. 

Μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα τα νεώτερα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους υπόλοιπους εθελοντές της Αντηρίδας αλλά και να γίνει η αποτίμηση της χρονιάς για τα όσα έχουμε ζήσει και πετύχει μέσα στο 2016.

 

Παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αντηρίδας και δεκάδων μελών, η Πρόεδρος κυρία Γεωργία Δερετζή παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό του 2016, αναφερόμενη στις πολλές και ποικίλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά αλλά και σε όσους στήριξαν έμπρακτα το έργο της Αντηρίδας με τις δωρεές τους. Στη συνέχεια η Αντιπρόεδρος κυρία Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργίου συνέχισε απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές ενώ στο τέλος η Ταμίας του Συλλόγου κυρία Στέλλα Λασπά προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό. Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και μοιράστγηκε στους εθελοντές. Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενικής τους χορηγία την εταιρία Αφοί Κομπατσιάρη για το catering και την Ιωασηφίνα Σβάνια για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.