| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ δίπλα στα παιδιά

Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου επισκέφθηκε μέσα στις γιορτές σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» όπως κάθε χρόνο μοίρασαν δώρα και χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά της Παιδιατρικής και της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ. Βασίλης Παππάς, καλωσόρισε θερμά την ομάδα μας και μετά την επίσκεψη των παικτών και των προπονητών στις πτέρυγες του Νοσοκομείου, έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Ευχαριστούμε την ομάδα του ΑΡΗ που είναι κοντά μας, όπως κάθε χρόνο. Έχει καθιερωθεί αυτή η επίσκεψη, η οποία δίνει κουράγιο και πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά μας. Δεν ξέρετε πόσο περιμένουμε αυτήν την επίσκεψη. Η σχέση μας με τον ΑΡΗ είναι πολύ στενή. Η μπάλα που μας είχε προσφέρει ο ΑΡΗΣ πριν από χρόνια ακόμα κοσμεί την αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι μεγάλη χαρά μας να έχουμε την ομάδα του ΑΡΗ εδώ και της ευχόμαστε να συνεχίσει τις αγωνιστικές επιτυχίες»

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε με τη σειρά του: «Είναι μία καθιερωμένη επίσκεψη, την οποία πραγματοποιούμε με μεγάλη χαρά. Τέτοιες επαφές λειτουργούν αμφίδρομα. Δίνουμε δύναμη στα παιδιά, αλλά από την πλευρά μας παίρνουμε δύναμη, ελπίδα και κουράγιο απ’ αυτά. Είναι μία σχέση αλληλεπίδρασης. Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες επισκέψεις στην περίοδο των εορτών και μακάρι να μπορούν να γίνονται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».