| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Η Αντηρίδα στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο

Δυναμικό το «παρών» που έδωσαν για άλλη μια φορά οι εθελοντές και φίλοι της Αντηρίδας στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 60 φίλοι της Αντηρίδας ένωσαν το βράδυ του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου την ενέργειά τους και την καλή τους διάθεση με άλλους 16 χιλιάδες δρομείς: οι «Αντηρίδες» έτρεξαν, περπάτησαν και διασκέδασαν την διαδρομή των 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνοντας τη χαρά της συμμετοχής!

Η άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, γεμάτη ήχο και χρώμα, ο καιρός ιδανικός, η ατμόσφαιρα ενθουσιώδης και τα χαμόγελα πολλά. 

Ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ. στον οποίο συμμετείχε η Αντηρίδα ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ από το Δημαρχιακό Μέγαρο με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία τους δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη αλλά και πολλών Παραολυμπιονικών μας του Ρίο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση καθώς και τον πίνακα με τα αποτελέσματα θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org.

Δρομείς και περιπατητές, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στις 2 Απριλίου 2017.

Η Αντηρίδα θα είναι φυσικά εκεί!