| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

ALL ABOUT MAMA

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, μια εκδήλωση ενημέρωσης και προσφοράς!

Μέλη και φίλοι της Αντηρίδας συγκεντρώθηκαν  για... καλό σκοπό σε ένα από τους πιο όμορφους χώρους στο κέντρο της πόλης, στη στοά που βρίσκεται στην Τσιμισκή 22. 

Στο κατάστημα TOMS flagship store ήταν διαθέσιμο προς πώληση μόνο για μία ημέρα  το κόσμημα για το λαιμό που σχεδίασαν οι Βαρβάρα & Μαρία Μητσέλη του brand Division 925: όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις δόθηκαν στην Αντηρίδα, με σκοπό την αγορά ενός μηχανήματος υπερήχου φλεβικού δικτύου για την Παιδοχειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Στην εκδήλωση που προσέλκυσε πλήθος κόσμου, έγινε μια σύντομη παρουσίαση της Αντηρίδας από την συντονίστρια της ομάδας εθελοντών Μελίνα Μελικίδου ενώ η εθελόντρια Λίνα Μπουμπούση μίλησε για την εμπειρία της.

Στη συνέχεια, οι ψυχολόγοι συντονίστριες των ομάδων γονέων parents' talks Kρίστη Πόππη (BSc, MSc, BPS – Yποψήφια Διδάκτωρ Παιδοψυχολόγος) και Ιωάννα Κόπτση (BPS – HCPCreg – Διπλωματούχος Ψυχολογίας BA (HONS), PGCert, PGDip, MSc | Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων & Επιστημονική συνεργάτις Α.Π.Θ. Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου) σμίλησαν για τα χαρακτηριστικά του "καλού" εθελοντή και τη σημασία της ενσυναίσθησης στον εθελοντισμό στα παιδιά.