| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

5η Γενική Συνέλευση ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ

Την Δευτέρα 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 5η Γενική Συνέλευση των μελών της Αντηρίδας, στο πλαίσιο της οποίας έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για την περασμένη χρονιά αλλά και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η απερχόμενη πρόεδρος Ζωή Ψαρρά Παπαγεωργίου μίλησε συνοπτικά για τις πολλές και ποικίλες δράσεις που ανέπτυξε ο Σύλλογος το 2014 εντός και εκτός του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. «Εύχομαι και ελπίζω ότι στη συνέχεια, στο επόμενο κεφάλαιο της Αντηρίδας, θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι, με την ίδια αγάπη και διάθεση προσφοράς να οργανώνουμε, να επεμβαίνουμε, να δίνουμε από το περίσσευμα του χρόνου και της ενέργειάς μας στηρίζοντας τον Σύλλογό μας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Το λόγο μετά πήρε ο γραμματέας του Συλλόγου, κύριος Γιώργος Κεσίσογλου, ο οποίος έκανε τον οικονομικό απολογισμό του έτους και στη συνέχεια έγινε η απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Στις εκλογές που ακολούθησαν εκλέχθηκαν τα παρακάτω μέλη:

 

Πρόεδρος: Γεωργία Δερετζή

Αντιπρόεδρος: Ζωή Ψαρρά – Παπαγεωργίου

Γραμματέας: Αναστασία Κυρατσού

Ταμίας: Στέλλα Λασπά

Μέλος: Άννα Βαλμά