| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Εορταστική ατμόσφαιρα στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Με γλυκές μελωδίες και όμορφες φωνές γέμισε τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου καθώς πολλοί ήταν οι σύλλογοι και οι χορωδίες που το επισκέφθηκαν.

Οι εθελοντές και τα μέλη της Αντηρίδας υποδέχτηκαν και φέτος τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Άρη, οι οποίοι ήρθαν για να μοιράσουν συμβολικά δώρα και ευχές στους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής και της Παιδοχειρουργικής Κλινικής.

Με χαρά καλωσορίσαμε επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα με την χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα Πολίχνης που έψαλλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων σε διάφορες κλινικές.

Μαθητές από σχολεία όπως το Ανατόλια, τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια και τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη ήρθαν, τραγούδησαν και μοίρασαν δώρα στους μικρούς ασθενείς ενώ τα παιδιά από το 2ο Λύκειο Νεαπόλεως ενίσχυσαν με μια μεγάλη δωρεά την δανειστική βιβλιοθήκη που ετοιμάζεται αυτό τον καιρό στην Παιδιατρική Κλινική.

 

Μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τραγούδησαν ακόμα και χειροκροτήθηκαν θερμά και οι εξαιρετικές χορωδίες του από το Μουσικό Σχολείο της Σιάτιστας καθώς και από την «Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων», τον Σύλλογο Νιγρητινών «Βισάλτης», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μαδύτου, τα κατηχητικά σχολεία της Νέας Ευκαρπίας και την Χριστιανική Ελπίδα. 

Για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε όλους θερμά και τους στέλνουμε τις καλύτερες ευχές για τη νέα χρονιά!

Φωτογραφίες