| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η απουσία των εθελοντών στους χώρους του Νοσοκομείου είναι αισθητή

Η απουσία των εθελοντών στους χώρους του Νοσοκομείου είναι αισθητή. Λόγω των συνθηκών ,κρίθηκε απαραίτητη,  για την προστασία της υγείας όλων μας, η αναστολή των δράσεων τους στο χώρο του Νοσοκομείου.   Οι ανάγκες όμως των νοσηλευομένων  είναι αυξημένες λόγω της περιορισμένης παρουσίας των συνοδών. Το ίδιο το προσωπικό του Νοσοκομείου, υπερβαίνοντας τα επαγγελματικά τους καθήκοντα και την προσωπική τους κούραση, συμβάλλουν πρόθυμα τις προσπάθειες της Αντηρίδας να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο στις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες που περνούμε.

Περισσότερα...

Δύναμη Προσφοράς

Βιώσαμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Παρόλα αυτά , και σε αυτή την περίοδο της πανδημίας η Αντηρίδα συνεχίζει να στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τη φροντίδα των ασθενών με τον δανεισμό αμαξιδίων, τις χορηγίες σε ιατρικό εξοπλισμό (όπως τον ψηφιακό υπέρηχο, το ηλεκτρονικό μόνιτορ πιεσόμετρο-οξύμετρο στα ΤΕΠ κ.α.) και είδη πρώτης ανάγκης. Την περίοδο του Πάσχα, όπου συνεχίζεται το μέτρο αναστολής επισκεπτηρίου στα νοσοκομεία, έχουμε προσφέρει περισσότερα από 2000 μπουκαλάκια νερό, 1800 είδη προσωπικής υγιεινής και 90 πακέτα βοήθειας σε ασθενείς που χρειάστηκε να νοσηλευτούν στις κλινικές του Γ.Ν. Παπαγεωργίου. 

Περισσότερα...

Δωρεές αμαξιδίων - Έμπρακτη συνεισφορά στο έργο του Νοσοκομείου

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες ΑΝΤΙΣΕΛ ΑΕ, SOLUTION MEDICAL SYSTEMS, ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αλλά και τις κ.κ. Παρασκευά Φ., Τικτοπούλου Κ. για τις δωρεές αναπηρικών αμαξιδίων. Η συνδρομή φίλων και μελών είναι πολύτιμη για να συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τις υπηρεσίες φροντίδας συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα. 

Περισσότερα...

Μεταφέροντας χαρμόσυνο μήνυμα Ανάστασης

Το Μεγάλο Σάββατο, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης, μοιράσαμε λαμπάδες με πασχαλινές εκπλήξεις και καλάθια με κατακόκκινα αβγά προς τους γιατρούς, νοσηλευτές, όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονταν σε υπηρεσία, για ένα όμορφο Πάσχα γεμάτο με υγεία, πλατιά χαμόγελα και αισιοδοξία.

Περισσότερα...

Πασχαλινές Λαμπάδες με Ευχές!

Η Αντηρίδα μαζί με τη  Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών Δήμου Θεσσαλονίκης και τον Παιδικό Σταθμό Θέρμης προσφέραμε πολύχρωμες και παιχνιδιάρικες λαμπάδες στα παιδάκια τα οποία χρειάστηκε να νοσηλευτούν στις κλινικές του Νοσοκομείου με την ευχή «Καλή Ανάσταση και γρήγορη ανάρρωση». Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Γεωργία Δερετζή με την προισταμένη της Παιδοχειρουργικής κλινικής κα Ανθή  Παπανικολούδη  καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν τη Διευθύντρια Πηνελόπη Λοτσιοπούλου και τους εκπαιδευτικούς για τις πρωτότυπες πασχαλιάτικες δημιουργίες. 

Περισσότερα...

1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού

Εντυπωσιακή είναι ακόμα μια φορά η δράση των μαθητών από το 1ου Δημοτικό Σχολείο - Άργος Ορεστικό «συλλογή πλαστικών καπακιών για καλό σκοπό».

Οι μαθητές δραστηριοποιούνται με συγκινητικό τρόπο και καταφέρνουν να συγκεντρώνουν, σε τακτά χρονικά διαστήματα, μεγάλο αριθμό καπακιών τα οποία παραδίδουν στη διεύθυνση του Γ.Ν.Παπαγεωργίου.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 32