| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ τοποθέτησε επιγραφές γραφείου

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ τοποθέτησε απλές επιγραφές γραφείου σε διάφορα σημεία εντός του νοσοκομείου για να ενημερώσει τους επισκέπτες, ασθενείς και συνοδούς για τις υπηρεσίες που μπορεί να τους προσφέρει. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την πολύτιμη συνδρομή τους και τους εθελοντές για τη συμμετοχή και τη βοήθειά τους στις δράσεις της Αντηρίδας.

Περισσότερα...

Ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Washington State University στην Αντηρίδα

Ομάδα φοιτητών από Πανεπιστήμιο εξωτερικού (Washington State University) επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο της Αντηρίδας. Οι εθελοντές είχαμε την ευκαιρία να τους μιλήσουμε για τις υπηρεσίες μας καθώς τους ξεναγούσαμε στο χώρο του νοσοκομείου. Οι φοιτητές και εκπαιδευτικοί εντυπωσιάστηκαν από τις δράσεις των εθελοντών. Σφραγίσαμε την ευχάριστη γνωριμία μας με την αναμνηστική φωτογραφία.

Περισσότερα...

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ συναντάει μέλη του Συλλόγου Φίλων Ροκ Μουσικής

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ συναντάει μέλη του Συλλόγου Φίλων Ροκ Μουσικής στους Πειρατές την Πλατεία Εύοσμου. Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και να ευχαριστήσουμε το πλήρωμα με τη χρυσή καρδιά για τη δωρεά παιδικών ειδών που δεχτήκαμε το Πάσχα. Μια ευχάριστη βραδιά με ροκ διάθεση και χαμόγελα καρδιάς.

Περισσότερα...

Η Αντηρίδα πάει θέατρο

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ πάει θέατρο και χειροκροτεί τη Θεατρική Ομάδα του Γ.Ν. Παπαγεωργίου στην παράσταση «Ο Δικός μου Άγνωστος». 

Το επίκαιρο δράμα καταστάσεων, εντυπωσίασε το θεατρόφιλο κοινό από τις πρώτες παραστάσεις,(ΕΘΝΟΣ 17 Μαίου 2019)  “Είναι η αλήθεια που πρέπει να θριαμβεύσει στο τέλος!”

Περισσότερα...

Εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Μία μοναδική εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, πραγματοποιήθηκε στο Κεντρικό Σαλόνι του Γ.Ν. Παπαγεωργίου τη Δευτέρα 20 Μαίου. 

Όσοι παρευρέθηκαν, βρέθηκαν μπροστά στην ιστορία του ποντιακού ελληνισμού, 100 χρόνια μετά τη Γενοκτονία. Μέσω του καλλιτεχνικού – ιστορικού δρώμενου διδάχθηκαν μέσω της μουσικής και αισθάνθηκαν λίγη από την ιστορία του Πόντου. Το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν η Χορωδία - ΚΑΠΗ Καλαμαριάς και η Χορωδία Συλλόγου Ποντίων Καλλιθέας & Συκεών, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Περισσότερα...

Η Αντηρίδα στους μικρούς ασθενείς

Το Σάββατο το πρωί, οι έφηβοι εθελοντές στην Αντηρίδα γοήτευσαν τους μικρούς ασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική, με κόλπα μαγικά. Παιδιά και γονείς ενθουσιάστηκαν με την παράσταση των μαθητών εθελοντών.

Οι μαθητές Λυκείου μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εφήβων Εθελοντών. Η προσφορά τους είναι πολύτιμη και με τις υπηρεσίες τους συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου της Αντηρίδας. 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 29