| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ συγκεντρώνει τρόφιμα

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ αναπτύσσει  μια σειρά από δράσεις στήριξης, όπως η ενίσχυση με είδη ρουχισμού, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη για το σπίτι, κ.α. Με χαρά δεχόμαστε χορηγίες τροφίμων προκειμένου να τα διαθέσουμε σε οικονομικά ευπαθείς οικογένειες και συλλόγους, ενώ με περίσσια ζωντάνια ετοιμάζουμε τα δώρα για μικρούς και μεγάλους. 

Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παπαγεωργίου συμμετείχε στη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων του νοσοκομείου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.  

Οι μικροί προσκεκλημένοι με την βοήθεια των πολύχρωμων ξωτικών μεταμόρφωσαν τον κεντρικό χώρο του νοσοκομείου στο φανταστικό χωριό του Αγιου Βασίλη. Με χαρά και περιέργεια συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι στα δημιουργικά παιχνίδια,  στα τραπεζάκια με χειροτεχνίες και ζωγραφικής προσώπου.  

Περισσότερα...

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ καλωσορίζει τις γιορτές με αγγέλων νότες

Μια καταπληκτική εκδήλωση πραγματοποίησαν το νεανικό και το παιδικό τμήμα  της χορωδίας  των Κατηχητικών των Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνα και Ι.Ν. Θεράποντα, το Σάββατο το πρωί, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν.

Στο πρώτο μέρος η Νεανική και Παιδική χορωδία ζωντάνεψε το Πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμυρίζοντας το Κεντρικό Σαλόνι με νότες και μελωδίες. 

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού 5/12/2017

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού» από τον Ο.Η.Ε. προκειμένου να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στα εκατομμύρια των εθελοντών, που είναι ταγμένοι στην υπηρεσία της κοινωνίας και του συνόλου.(Πηγή)

Περισσότερα...

Επίσκεψη στο πλωτό μουσείο «Γεώργιος Αβέρωφ» 30/11

Το θρυλικό θωρηκτό Αβέρωφ «έδεσε» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μετά από πολλές δεκαετίες το ιστορικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έπλευσε μακριά από την μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στην Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό.

Περισσότερα...

Καθαρισμός στο πάρκο Αλεξιάδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή μας προσπάθεια καθαρισμού πρασίνου με τους εθελοντές από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΔΕΛΑΣΑΛ. Τα χαμόγελα και την καρδιά όλων έκλεψαν οι νεαροί μαθητές και μαθήτριες που «άρπαξαν» τα ειδικά υλικά καθαρισμού και προστασίας που πρόσφερε ο Δήμος Καλαμαριάς. Χωρίς να χάσουν χρόνο ξεκίνησαν να σκουπίζουν  και να μαζεύουν τα σκουπίδια, προσπαθώντας να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα φυτά.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 18