| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ στην ετήσια εκδήλωση της Ημέρας του Μαραθωνίου

Η  ετήσια εκδήλωση της Ημέρας του Μαραθωνίου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου και στην οποία τιμήθηκαν οι συντελεστές των δύο κορυφαίων διοργανώσεων του 2017 στη Βόρεια Ελλάδα, του  12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

"Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ" Εκδήλωση κοπής πίτας

Σε μια ζεστή «οικογενειακή» εκδήλωση, με συμμετοχή πάνω από 80 μελών και φίλων του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, η κοπή της Βασιλόπιτας για το 2018. 

Έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε και αναφορά στους στόχους για τη χρονιά που ήρθε, καθώς πλούσια και πολύπλευρη ήταν η δράση του Συλλόγου μας για το 2017, τόσο στους χώρους εντός και εκτός του νοσοκομείου σε κοινωνικό και πολιτιστικό πεδίο.

Περισσότερα...

Νέα Χρονιά με παραδοσιακούς ρυθμούς

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης  επισκέφτηκε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου τον χώρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Οι αρχοντικές παρουσίες των χορευτών με τις παραδοσιακές φορεσιές ήρθαν να συνδέσουν το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον, και να επαναφέρουν για λίγο στη μνήμη τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα τοπικών κοινωνιών.  Το αισιόδοξο μήνυμα της νέας χρονιάς θέλησαν να μοιραστούν με παραδοσιακούς ρυθμούς και κινητικά σχήματα ελληνικών χορών, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις ομαδικότητας, χαράς και ευεξίας.

Περισσότερα...

Επίσκεψη αθλητών ΑΡΗ

Όπως κάθε χρόνο, οι παίκτες του ΑΡΗ μοίρασαν χαμόγελα, ευχές και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την επίσκεψη που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 28/12.

Τα μέλη της ομάδας υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου, κ. Βασίλης Παππάς, καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα».

Περισσότερα...

Ευχές από ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το Γενικό Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» επισκέφθηκε στις 22/12 το πρωί η ομάδα του ΠΑΟΚ. Τους εκπροσώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ, η κα Άννα Βαλμά μαζί με πολλούς εθελοντές. Οι καλαθοσφαιριστές με τα μέλη της αποστολής μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Οι παίκτες Λίνος Χρυσικόπουλος, Βασίλης Χαραλομπόπουλος και Lucky Jones συνομίλησαν με τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους ενώ μετέφεραν ευχές για ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές.

Περισσότερα...

Κάλαντα από παιδιά για μικρούς και μεγάλους!!!

Η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «Ελπίδα» αποτελείται από όλους τους μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, χωρίς επιλογή, και λειτουργεί μέσα στα πλαίσια του ωρολογίου προγράμματος του σχολείου. Αυτή τη χρονιά συνόδευαν την χορωδία και οι μικρότεροι μαθητές τους σχολείου της Γ’ Τάξης όπου με περίσσια χαρά και περηφάνια τραγούδησαν τα κάλαντα στο κεντρικό σαλόνι του νοσοκομείου. Ακούραστοι οι μικροί μαθητές, συνέχισαν να τραγουδούν τα κάλαντα μοιράζοντας δωράκια στους μικρούς ασθενείς στους χώρους των κλινικών της παιδιατρικής και παιδοχειρουργικής.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 19